Lessen voor jong en oud

Volg ons ook op social media

Aanbod voor de jeugd

Streetdance

Informatie
Bestemd voor kinderen die het leuk vinden om lekker te swingen en dansen op hippe muziek. Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan houding, conditie en choreografie. Ieder seizoen wordt afgesloten met een grote uitvoering.

Kleding/schoeisel
Makkelijk zittende kleding, bijvoorbeeld topje met joggingbroek. Tijdens de lessen wordt het dragen van gymschoenen dringend aanbevolen.

Lestijden en locatie

Woensdag Noordwijkerhout - Theaterzaal in De Schelft
Groep 1: 13:00 - 13:45 uur (groep 3)
Groep 2: 13:45 - 14:30 uur (groep 4/5)
Groep 3: 14:30 - 15:15 uur (groep 6)
Groep 4: 15:15 - 16:00 uur (groep 7)
Groep 5: 16:00 - 17:00 uur (groep 8 en 1e klas voortgezet onderwijs)

Vrijdag De Zilk - Gymzaal De Egelantier
Groep 1: 15:30 - 16:15 uur (4 t/m 5 jaar)
Groep 2: 16:15 - 17:00 uur (6 t/m 8 jaar)
Groep 3: 17:00 - 18:00 uur (9+ jaar)

Er worden geen lessen gegeven tijdens de basisschoolvakanties van De Zilk.

Turnen / gym

Informatie
Bij deze lessen wordt er getraind op de brug, balk, lange mat, ringen enz. Maar er worden ook balspelen en bijv. apenkooi gedaan. Dit alles is om de totale motoriek van de kinderen verder te ontwikkelen.

Kleding/schoeisel
Makkelijk zittende kleding, bijvoorbeeld t-shirt met sportbroekje. Tijdens de lessen wordt het dragen van gymschoenen dringend aanbevolen.

Lestijden en locatie

Dinsdag De Zilk - Gymzaal De Egelantier
15.00 - 16.00 uur: Kinderen basisschoolgroep 1, 2, 3 en 4
16.00 - 17.00 uur: Kinderen basisschoolgroep 5, 6, 7 en 8+

Er worden geen lessen gegeven tijdens de basisschoolvakanties van De Zilk.

Aanmelden en contributie

Aan- en afmelden

Klik hier voor de inschrijfformulieren:

De minimum leeftijd voor kinderen is vier jaar.
De eerste twee lessen zijn voor iedereen gratis. Na de tweede les dient men het inschrijfformulier duidelijk ingevuld bij de train(st)er in te leveren.
Voor kinderen onder de 18 jaar dient het inschrijfformulier door een ouder/verzorger ondertekend te worden. Dit om misverstanden te voorkomen.

Opzeggen kan alleen per e-mail naar het e-mailadres info@gymnastiekverenigingvannispen.nl en minimaal één maand voordat er een nieuwe betaalperiode begint. Er wordt geen contributie gerestitueerd.

Contributie en inschrijfgeld

De contributie bedraagt voor:

• streetdance € 49,= per half jaar
  • turnen/gym € 44,= per half jaar

De inschrijfkosten zijn eenmalig €5.

De betaalperioden lopen van april tot oktober en van oktober tot april en gaan alleen via automatische incasso.