Lessen voor jong en oud

Volg ons ook op social media

Corona Protocol

15 oktober 2020
ONZE GROEPSLESSEN GAAN GEWOON DOOR!
Wel staat de veiligheid en de gezondheid van onze leden en trainers voorop. De maatregelen die we nemen zijn hieronder te lezen. We hopen op het begrip en medewerking van alle leden in deze periode.

VOORDAT JE GAAT SPORTEN

• Blijf thuis wanneer je last hebt van verkoudheid, koorts of benauwdheidsklachten, of wanneer iemand in je huishouden hier last van heeft
  • Neem zoveel mogelijk je eigen matje, kussentje en handdoek mee
  • Kom niet meer dan 10 minuten voor aanvang van de les
  • Kom niet te laat! De les begint op tijd
  • De beide kleedkamers zijn open, maar kom zoveel mogelijk al in je sport-outfit

IN DE ZAAL

• Indien je gezondheidsklachten hebt die gerelateerd kunnen worden aan Corona, dan kun je helaas niet aan de les meedoen
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Geef op de presentielijst aan dat je aanwezig bent
  • Je wordt dringend aangeraden een mondkapje te dragen tot en met het moment dat je op je matje zit. Tijdens de les kan het mondkapje af, maar je mag hem ook ophouden.
  • Kies je plekje of leg je matje op minimaal 1,5m afstand van iemand anders
  • We houden te allen tijde 1,5 meter afstand
  • Na afloop verlaat iedereen één voor één de zaal